For os, er det vigtigt at sy det helt rigtige produkt til dig. Derfor starter vi med et uforpligtigende møde, hvor vi gennemgår dine ønsker/idé.

Ved hjælp af skitser/ billedmateriale, designer vi sammen dine ønsker til et færdigt produkt. Vi drøfter muligheder for detaljer og effekter, ser på læderkvaliteter, farver, valg af lynlåse og knapper.

Når vi har fundet den rette løsning for dig, udregner vi en pris og leveringstid.
Alt sammen helt uforpligtigende – valget er dit.

Når du har besluttet dig, påbegynder vi arbejdet og tager alle nødvendige mål som skal bruges til opgaven. Mønster tegnes op på læderet og klippes til hvorefter vi syr din ordre klar til prøvning.

Pasform er et kvalitetsmærke hos os. Uanset din figur, skal tøjet sidde perfekt på dig, så du føler dig godt tilpas. Mange års skræddererfaring og dygtig tilretning har gjort vores pasform til et kendt varemærke som markedsføres af vore tilfredse kunder.

Vi mødes til prøvning hvor vi retter til, så det kommer til at sidde perfekt og fremhæver dine former på bedste måde. Efter tilretning syr vi din ordre færdig til afhentning.

Vores produkter er skrædderhåndværk, godt håndværk af høj kvalitet tager tid, afhængig af opgavens størrelse. Den tid vi oplyser ved bestilling, er den tid det tager at sy din ordre. Hos os er en aftale en aftale.

Vi lever af tilfredse kunder, som har lyst til at komme igen.

[ English ]